- Home
- Salades
- Salade met ribeye en balsamico-appelstroopdressing
Salade met ribeye en balsamico-appelstroopdressing
Aantal personen: 4
Ingrediënten
vers geplukte sla soorten van het seizoen
ribeye (groot stuk heel)
balsamico azijn
rinse appelstroop
tomaat
komkommer
rode ui
grove mosterd
peterselie
pijnboompitjes
Bereiden
- Smeer het stuk ribeye in met gemalen peper en grove mosterd.
- Braad het stuk in de oven als rosbief en laat het daarna goed rusten.
- Snij de tomaat in dunne reepjes zonder zaad
doe dit ook met de komkommer.
- Maak de ui schoon en snij deze ook in dunne fijne reepjes.
- Doe dit bij de geplukte sla in een meng bakje.
- Doe wat appelstroop in een pannetje en maak dit warm tot het pruttelt. NIET VERBRANDEN!
- Blus het af met de azijn.
- Snij van de ribeye dunne plakjes op de snijmachine.
- Doe dit bij de sla en dreseer de dressing erover.
- Voorzichtig mengen.
- Serveren in een groot diep bord.
- Garneren met peterselie en pijnboompitjes.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Komkommersalade II
Garnalensalade met haricots verts
Aardappelsalade, du chef
Thaise komkommersalade
Appel-sellerie salade