- Home
- Salades
- Salade met ribeye en balsamico-appelstroopdressing
Salade met ribeye en balsamico-appelstroopdressing
Aantal personen: 4
Ingrediënten
vers geplukte sla soorten van het seizoen
ribeye (groot stuk heel)
balsamico azijn
rinse appelstroop
tomaat
komkommer
rode ui
grove mosterd
peterselie
pijnboompitjes
Bereiden
- Smeer het stuk ribeye in met gemalen peper en grove mosterd.
- Braad het stuk in de oven als rosbief en laat het daarna goed rusten.
- Snij de tomaat in dunne reepjes zonder zaad
doe dit ook met de komkommer.
- Maak de ui schoon en snij deze ook in dunne fijne reepjes.
- Doe dit bij de geplukte sla in een meng bakje.
- Doe wat appelstroop in een pannetje en maak dit warm tot het pruttelt. NIET VERBRANDEN!
- Blus het af met de azijn.
- Snij van de ribeye dunne plakjes op de snijmachine.
- Doe dit bij de sla en dreseer de dressing erover.
- Voorzichtig mengen.
- Serveren in een groot diep bord.
- Garneren met peterselie en pijnboompitjes.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Macaroni-kipsalade
Witlofsalade met zalmtartaar
Balkansalade
Kartoffelsalat Gustav
Provençaalse tomatensalade